Enkä tällä tarkoita mitään vehjettä vaan ihmisiä, niitä jotka imevät sinusta kaiken energian kuin musta-aukko kaiken nielevään kitaansa. Ja tuohon riittää jo muutama tunti näiden ihmisten seurassa, saatikka sitten muutama päivä jo tappaa. Ja varjele rannat jos olet yksin tämän mustan aukon reunalla.

Minun akut ovat nyt punaisella, tästä alkaa hidas voimien keruu ja noita hitaasti palaavia voimia minä vielä käytän käydessäni voimille ottavaa arvo- ja etiikkakeskustelua kokemastani. Olen erittäin turhautunut, kiukkuinen ja pahalla päällä. Olen liian kiltti, enkä osaa pitää puoliani.

Nyt on todella kaunis ilma, aurinko paistaa ja haluaisin mennä ulos mieluummin kuin olla tässä tietokoneen äärellä MUTTA minun on saatava purettua pois tämä rojukasa päästäni. Siispä lataan sen tänne. Jospa joku asiasta tietämätön saisi tästä selityksen jollekin ystävälleen, jonka tapaamisen jälkeen on AINA turhautunut ja vihainen.

Varmaan jokainen ihminen tuntee jonkun tällaisen henkilön tai "ystävän" ..laitoin tuon ystävä-sanan sitaatteihin koska en koe enää, että nämä energiasyöpöt ovat kenenkään ystäviä. He ovat energiavarkaita.

Muut ihmiset ovat heille vain statisteja, yleisöä taputtamaan, ihmettelemään ja hurraamaan heidän erinomaisuudelleen. Nämä niin kutsutut ystävät osaavat olla äärettömän empaattisen oloisia ja ylenpalttisen ystävällisiä, anteliatakin he osaavat olla, ovat kuuntelevinaan sinua mutta se on vain kaupankäyntiä. He yrittävät niillä ostaa huomiosi ja yrittävät niillä sitoa sinut itseensä "ystävyyden" sitein. Narsisteiksikin näitä ihmisiä varmaan sanotaan.

Heidän kanssaan ei synny oikeaa aitoa vuorovaikutusta.

Minä ymmärrän niin, että oikeassa ystävyydessä jaetaan kokemuksia ja keskustellaan asioista, kuunnellaan toista. Voidaan olla hiljaakin yhdessä ilman, että siitä kumpikaan vaivaantuu, se on minusta ystävyyttä aidoimmillaan. Ja että tämän oikean ystävän kanssa syntyy synergiaa, on enemmän kuin osiensa summa ja että molemmilla on hyvä mieli tapaamisen jälkeen.

Mutta nämä niin kutsutut "ystävät" eivät pysty kuuntelemaan muuta kuin alkusanat jostain ja kun vedät henkeä jatkaaksesi, niin he vievät puheen vuorosi kesken puheesi, koska heillä löytyy parempi kerrottava aiheesta. Ja niin siinä sitten kuuntelet taas loputonta jorinaa aiheesta ja aiheen vierestä, niitä samoja asioita jotka olet kuullut jo tuhanteen kertaan ja toteat ettet taaskaan saanut itse kertoa mitään. Niinpä suljet suusi kokonaan, etkä kerro tai yritä edes kertoa enää mitään sillä et halua toimia minkään jutun laukaisijana.

Tosiasiassa alat välttää puhumista kokonaan, puhut niin vähän kun mahdollista.

Nämä ihmiset tekevät tuiki tavallisista normaaleista asioista vallan erikoisia ja vallan tavattomia, heidän itsensä tekemänään ja kokemanaan, he ovat omasta mielestään kaiken keskipiste ja erikoisuus, jopa kaupassa käynti on sucksee yleisötapahtuma, kaikki katsoivat. VOI HYVÄNEN AIKA!! En voi muuta kuin tuntea myötähäpeää....Ja nämä ihmiset jaksavat sitten jauhaa ja toistaa niitä pikkuasioita, saa kuulla jatkuvaa jargoniaa täysin merkityksettömistä asioista, niin kuin ne olisivat maailman erityisimpiin kuuluvia. Minun mielestäni näistä asioista riittää että joku asia todetaan, olipa se tehty tai joku muu, ei siitä tarvitse loputtomasti jauhaa.

Minä ymmärrän niin, että tällä jargonialla ja jauhamisella he yrittävät kerjätä kehuja ja ylistelyä heidän erinomaisuudestaan....sitä minä en todellakaan tee. Kyllä minä tunnustuksen ja kiitoksen annan silloin kun siihen on aihetta...mutta, että koko ajan pitäisi lässyttää ja kehua....HUHHHUH!! Kyllähän ihminen on kehuvetoinen mutta jotain rajaa siinäkin pitää olla...

Joissakin näissä ihmisissä on vielä yksi äärettömän manipuloiva ja erittäin ärsyttävä piirre; he kohtelevat sinua joko vanhempana tai lapsena MUTTA erittäin harvoin aikuisena tasavertaisena ihmisenä. He joko lässyttävät sinulle ja kyselevät typeriä esim. "saanko mennä vessaan?" tai "saako nyt sitä tai tätä, olenko ansainnut sen?olenhan?!?" vaikka kysessä on heidän täysin omat asiansa ja valintansa!!

Tai sitten tämä henkilö kävelee ylitsesi, esim. sinua torutaan omassa kotonasi jostain asiasta ja yritetään sulkea suusi niinkuin pieneltä lapselta. VOI JUMALAUTA!! vaikka antaa takaisin ja kuulua mitä mieltä tästä asiasta on, niin se menee kuuroille korville, he ovat ylitse muiden joka asiassa ...mutta eihän nämä ihmiset ymmärrä vaikka rautakangesta vääntäisi

Näitten ihmisten kanssa on turha yrittää virittää mitään keskustelua jostain elämään ja ihmisyyteen liittyvistä ilmiöistä, he kiertävät keskustelun alta aikayksikön omiin elämänkokemuksiinsa, jotka ovat ihan jotain muuta kuin kenenkään muun ja siinä sitten taas olet pakotettu kuuntelemaan heidän "hyvin erikoista" elämäntarinaansa viidettäsadattakuudettakymmenettäseitsemää kertaa.

Nämä ihmiset ottavat sinut oteeseensä katseellaan, olemuksellaan sanoillaan, kuin suuri mustekala moniiin lonkeroihinsa ja yrität pyristellä tuosta otteesta onnistumatta. Sitten flegmaattisena odotat vain sitä hetkeä, että he hellittävät lonkeronsa, häipyvät omasta aloitteestaan omaan erinomaiseen elämäänsä takaisin. Nämä ihmiset eivät osaa lukea toisia ihmisiä, toiset eivät osaa ja toiset eivät halua. Liian kiltit joutuvat heidän uhreikseen.

Minun ystäväpiiriini kuuluu yksi tällainen, en ole osannut vielä tehdä asialle mitään. Kyseessä on kauan tuntemani "hyvä ystävä" niin minä olen luullut ja uskotellut itselleni. Mutta nyt alkaa riittää.

Nämä ihmiset ovat susia lammasten vaatteissa ja jos he saavat jonkun uhrikseen niin siinähän sitten olet ja näivetyt tämän "ystävän" otteessa.

Olen kuullut ihmisistä jotka eivät suostu olemaan sekuntiakaan näiden ihmisten läheisyydessä.  Se varmaan olisikin parasta.

Mutta suurin haaste on kitkeä itsestään nuo lonkerot pois jos niitä on ja varoa muuttumasta itse energiavarkaaksi.